torstai 2. helmikuuta 2012

"Puskapissalla" Ilosaarirock - kesä 2011

Blogin kuvat videona ja musalla! TÄÄ ON PAKKO NÄHDÄ!
Olimme ystävieni kanssa viimekesänä Ilosaarirockissa. Latasin kuvat kännykästä koneelleni vasta nyt ja huomasin, että minulla onkin teille arvon lukijat paljonkin kerrottavaa tuosta festivaalista. Tässä ovat siis KAIKKI kuvat, mitä tapahtumasta otin. Koko meidän rockimme alkoi tästä paikasta, tämän puskan juurelta.

Haluan korostaa, että minä en istumapaikkaamme valinnut. Sen teki ystäväni, joka sitten hieman häpeillen katsoi vierestä kuvien räpsimistä puskan juurella tapahtuvasta performanssista. Tunti tai pari siinä vierähti punaviinin vähitellen huvetessa puhuen elämästä, yhteiskunnasta ja ihmisistä. Samalla 50-60 ihmista kävi tyhjentämässä rakkonsa lähipuskaan. Tosi kivat oli festarit. Meen toistekin ja suosittelen ehdottomasti ja lämpimästi kaikille! Ilosaarirock rulettaa (ja ku****** kans).





































Tää oli sitten viimeinen kuva festareista mitä mulla löyty. Juomat tais loppua ja ollaan matkalla kuuntelemaan jotain bändejä ja tapaamaan kavereita...


Silmät kiinni on voi olla siistimpää Aninka
   


kuvia ilosaarirock 2011, Ilosaarirock kännissä kusella, 

1 kommentti:

  1. Pusksita löytyi yllättäen yksi tuttu naama (huomasin vasta valokuvista). Festarit on just siitä kivoja, että siellä tapaa vanhoja tuttuja. Hip hei sulle Heikki, jos satut lukemaan tän. Näin sut puskapissalla!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)