torstai 28. huhtikuuta 2011

Festareille ja kesään NAISILLE: Pissatako vai eikö pissata, kas siinäpä pulma!
Mitä ihmettä? Tyttöjä pisoaarilla???
Joku aika sitten eräs ystäväni huomautti "Nyt lorahti" blogini liian mieskeskeisestä näkökulmasta. Olin hänen mielestään jättänyt pissaliisat täysin vaille huomiota. Tässä siis ystävälleni ja muille naisnäkökulmaa kaipaaville pissaliisoille ja kesäfestareiden vakikulkijoille jotakin oikein erityistä. Esittelen apuvälineitä seisaalleen pissaamiseen ja lopuksi apua pissatusvaivaan japanilaiseen tyyliin.


GOGIRL on amerikkalainen tuote, joka mahdollistaa todellisen tasa-arvon, kun vessahätä yllättää ja lähettyviltä ei löydy sopivaa paikkaa laskea housuja.  

GOGIRLIN mainostetaan olevan kirjaimellisesti ystäväsi hädässä tilanteessa, jossa paras ratkaisu olisi pissata seisten niin kuin mies.
Video: Mikä on gogirl?
GOGIRL mahdollista tilata täältäTässä taas esitellään kertakäyttöinen vaihtoehto GO-GIRLiä vastaavasta tuotteesta niille naisille, jotka haluavat lorotella vähän vapaammin. Bajamajoissa ja julkisissa vessoissa voi vessakäynti olla tämän apuvälineen avulla huomattavasti mukavampi ja puhtaampi kokemus. Parasta tässä tuotteessa lienee se, että käytön jälkeen sen voi viskata roskakoriin.
Mutta sitten vieläkin jotain nerokkaampaa Japanista. LÄÄKETIEDE. Naisten "ei enää pissata" pillerit.


Festarivirtsaamista kannattaa nyt siis pohtia naistenkin etukäteen. Bajamajoja tuskin riittää kaikille ja jos sellaiseen jaksaa jonottaa on Bajamajavierailu jo juhlien edetessä pidemmälle siivoton kokemus. Naisten julkista virtsaamista ja sen hankaluutta pohtivat Aviisissa (2006) huonosti käyttäytyvät naiset:


"Naisten julkista virtsaamista rajoittaa siveellisyyden lisäksi käytännöllisyys. Jos tyhjentää rakkoaan kyykyssä, joutuu paljastamaan kehoaan enemmän kuin seisaaltaan. Apuvälineiden kanssa kuseskelu on puolestaan etukäteissuunnittelua vaativaa. Ja yleensähän känninen kuseskelu on kaikkea muuta kuin suunniteltua.


Nyt siis vielä on aikaa suunnitella kesäiset festarivirtsansa ja tehdä SE kuin mies! 


PS. Yritin vielä haeskella festarivirtsaajanaisille netistä origamivinkkejä pissakupin tekemiseen taittelemalla paperista. Suunnittelisin sen itse jos taidot riittäisivät. Siinäpä haastetta jollekin taitavalle origamiharrastajalle! Takuulla tulisi youtubehitti ja moni olisi tästä taitteluvinkistä oikein iloinen! Tulisi naistenlehdillekin oikein hyödyllistä kierrätyskäyttöä.  (Ja kun joku sen tekee, niin linkatkaapa mullekin.)


 

pissaliisat, festarivinkit naisille, keikkavinkit naisille, kesän festarit

2 kommenttia:

  1. Todella ajankohtainen aihe! Ladyt eivät virtsaa julkisilla paikoilla vaan bajamajoissa, mutta voi yök kun ne ovat ällöttäviä. Jotain tällaista lähtee nyt tilaukseen.

    VastaaPoista
  2. Mä luulen, et maitopurkista sais askarreltua jonkinlaisen lorotuslaitteen? Litistettyjä purkkeja, joista pohja leikattu vaan käsilaukunpohjalle ja avot! Pitääkin testata joku päivä...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)