perjantai 29. huhtikuuta 2011

Vapputekstareita, vappupalloja ja teekkarihuumoria!


Nyt lorahti toivottaa oikein hupaisaa ja hauskaa vappua -vappupalloja, vapputekstareita ja lopuksi vielä pläjäys teekkarihuumoria ja työväenlauluja ihmistenpuolueen tapaan. 

Syökää, juokaa ja iloitkaa. 

Vappuna Kalle oli hiprakassa ja pääsi häneltä kadulle pissa. Näin voi käydä jos halkeaa rakko - poliisi tuli ja Kallelle sakko. Opetus tärkeä muista tämä, bajamajassa käymättä älä jätä. Hauskaa vappua! (uusi)

tai

Vappuna oltiin hiprakassa ja meiltä pääsi porttikongiin pissa. Näin voi käydä jos halkeaa rakot - poliisi tuli ja saatiin sakot! Opetus tärkeä muista tämä, bajamajassa käymättä älä jätä. Hauskaa vappua! (uusi)


Pallot hukassa, hiirenkorvat koivussa, nakit suussa poikittain ja perunasalaatti tukassa. Hauskaa Vappua!

Minä täällä juon nakkeja ja grillaan simaa, kuten kunnon pääsiäiseen kuuluu. Olen puhaltanut paljon selvinpäin ja aion olla ilmapallo. Hyvää tuttua vapuille!
Vapun sääennuste: Koko maassa kohtalaista tai navakkaa viinan hajua. Päivällä mölinä on vaihtelevaa ja yötä kohden voimistuvaa. Käsivarren seudulla ja napapiirin molemmilla puolilla humala voi nousta kolmeen promilleen. Loppuviikosta selviää tai melkein selviää.
Lehti kun puhkeaa jokaiseen puuhun tiedät on saavuttu toukokuuhun. Vappupallo voi päästä karkuun, siinäpä aihetta katkeraan parkuun.

Yleisimmin nähdyt koirarodut vappuna: kusterrieri, pissnautseri, virtsavinttikoira, ureadogi, vedenheittäjäteekkari, peebuldoggi ja urinepaimenkoira. Hauskaa vappua! (uusi)Nyt se sitte alako; nimettäin VAPPPU. Kaljoo konneesee, kiniä kolotuksee, siitterii suonenvettoo, votkoo vetämättömmää olloo, kossua kohmeloo ja kuset sitte bajamajjoihi. (mukaelma vanhasta vappuviestistä)Lue lisää - NYT LORAHTI ja VAPPU (Vinkkejä vappuvirtsaamiseen naisille, oma bajamaja ja Kaivarin vappu, sekä siivousvinkkejä mm. virtsatahroihin.)


PS. Vielä vappuvinkki äideille paskaäidin päiväkirjasta- "Jos ja kun teidän tarttee viettää perhe vappua, niin ostakaa kaupan simapullo, juottakaa sima lapselle ja kaatakaa sinne pulloon sit bissee. Sit sitä sima pulloo voi ihan pokkana pitää vaikka omassa pihassa kädessä ja juoda siitä reteesti ja vapautuneesti ilman et naapurin mummolla on mitään sanomista."vapputekstiviestit, hauskat vapputekstarit, uusia vapputekstareita
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)