perjantai 13. tammikuuta 2012

OSALLISTU ARVONTAAN! Huikean käytännölliset palkinnot!

NYT LORAHTI aloittaa arvonnan, jossa arvotaan kaksi kertaa vuodessa VIRTSAPULLO! Puolentoistalitran vetoinen virtsapullona toimiva Mehukas pakastepullo on huomaamaton ja kätevä kantaa mukana kaupungilla. Hädän sattuessa ja maksuttomien vessojen puutteessa pulloon voi virtsata huomaamattomasti ja korkin sulkea tiiviisti. Kotona jo purkitettu hätä lasketaan sitten viemärijärjestelmään esimerkiksi vessanpöntön kautta. Purkki huuhdellaan ja desinfioidaan käytön jälkeen sekä asetetaan valmiiksi päivittäin käytettävään olkalaukkuun tai reppuun odottamaan seuraavaa käyttökertaa.Mehukas on edukas keino virtsata maksutta ja kaupungin yleistä siisteyttä 
kunnioittaen. 

Sokeriksi pohjalle saat vielä virtsapullon lisäksi ns. 'hätäensiapuvessapakettiin' kaksi kappaletta Tenan miesten ns. tippasuojaa eli inkontinenssivaippaa. Näissä sopii sitten lorotella ihan missä vain. Ei tarvitse edes baaritiskiltä poistua.
Arvontaan osallistut  kirjoittamalla nimimerkilläsi kommentin tai laittamalla sähköpostiini yhteystietosi (nytlorahti(at)gmail.com). Tammikuussa alkaneen arvonnan voittaja julkistetaan tällä sivulla ja arvontapäivä on 1.6.2012. Palkinto toimitetaan postitse.  Onnea kaikille osallistujille arvontaan. 

PS. Meinasin aluksi arpoa virtsapulloja joka toinen kuukausi. Koska kuitenkaan sivustollani kävijöitä on harmillisen vähän ja kukaan ei ole kenties uskaltanut tai kehdannut ilmoittautua arvontaan, niin pidennän arvontojen väliä ja nostan panoksia inkontinenssisuojilla. Uskon kuitenkin vahvasti, että tälle palkinnoille on tarvetta ja oheista pakkauksesta voi käyttää hyvällä mielellä nimitystä "HÄTÄPAKKAUS kesän seikkailuihin". Sopii festivaaleille, keikoille, baari-iltoihin ja ihan vaikka vain shoppailureissuille Helsingin keskustaan. Myös matkustettaessa VR:llä pakkauksesta voi olla hyötyä. Naistenkin kannattaa nyt osallistua arvontaan, sillä tämä on mainio pikku lahja kumppanille, veljelle tai miestuttavallesi.
Arvonnasta vastaa Aninkaarvonnat, uusi arvonta, palkinnot, osallistu arvontaan, arvonnat netissä, 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)