perjantai 27. tammikuuta 2012

"Pissapelillä veikeyttä virtsaamiseen" uutisoi Voice


Kuinka saada suomalaiset miehet käyttämään ravintoloiden vessoja. Tässäpä videopelejä valmistavan Segan julkaisu ongelmaan. Kyseessä on vessassa käytettävä pelikonsoli 'Toylet', joka toimii WC tilan käyttäjän virtsan avulla. Pelikonsoli on ilmestynyt Japanilaisiin baareihin marraskuussa ja sen hinta on 1400 € ja yksi peli taas kustantaa baarille vain 100 euroa.

Voicessa kuvaillaan pelin toimintaa seuraavasti : 

"Miestenhuoneessa asioidessaan pelaajan on tarkoitus osua pisuaarissa olevaan painesensoriin voidakseen pelata ylempänä sijaitsevassa ruudussa näkyvää peliä. 

Valittavana on jopa neljä erilaista pelivaihtoehtoa. Mannekin Pis mittaa sensoriin kohdistetun suihkun tehoa ja Graffiti Eraserissa puolestaan pyyhitään suihkua liikuttamalla pois maalia. The Northern Wind, The Sun and Me -pelin tarkoituksena on aikaansaada riittävän voimakas tuuli, jotta ruudulla näkyvän naisen hame nousee ylös.  Viimeinen ja varmasti kummallisin peli on nimeltään Milk From Nose, jossa kisataan pisuaarin edellistä käyttäjää vastaan. Virtsasuihkun tehoa verrataan ja lopulta voittaneen pelaajan nenästä tuleva maitosuihku pudottaa ruudulla näkyvistä sumopainijoista hävinneen kehästä." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)