lauantai 28. tammikuuta 2012

"PISARA MERESSÄ" On olemassa monia hyviä syitä olla käyttämättä yleistä vessaa

On olemassa monia hyviä syitä olla käyttämättä julkista vessaa. Vessanpönttö voi olla käyttökelvoton, jonottaminen on vain niin ikävää tai steriilipaperit ovat yksinkertaisesti loppuneet.

 
Yleinen vessa maksaa rahaa niin kaduilla kuin kahvioissakin, kun taas kaduille ja kulmiin lorottelu ei maksa penniäkään.


 

Ulos pissaaminen on vapauttavaa, paluuta luontoon, luonnollista, normaalia... "Metsän tyttö ja metsän poika tahdon olla...myös keskellä betoniviidakon."

Suoraan viemäriin pissaamisessa ei ainakaan ole mitään pahaa.Kun on valmis lorottelemaan raittiissa ilmassa minne sattuu, ei tarvitse suunnitella ajankäyttöä ja reittejä vessahädän mukaan.
Julkiset vessat ovat likaisia ja inhottavia paikkoja...
...eikä kadulla tarvitse pelätä jäävänsä lukkojen taakse.Joskus matka vessaan on aivan liian pitkä tai vessaa on yksinkertaisesti aivan liian vaikeaa löytää. Toisinaan voi sairauskin aiheuttaa sen, että on välillä vain pakko lorautella mihin sattuu.
Julkivirtsailu on oin oikeastaan Suomessa jo niin yleistä, että sen sopivuutta ei tarvitse kyseenalaistaa. Voi olla helposti kollektiivisesti vastuuton, kun oma lätäkkö on kuitenkin vain pisara meressä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)