lauantai 30. huhtikuuta 2011

VAPUN SÄÄ TARKENTUI - epävakaista tiedossa

Vappuna tuulee pohjoisesta ja sen mukana kaupunkiimme virtaa epävakaisesti liikkuvaa porukkaa. Aamulla on vielä hiljaista, mutta iltapäivällä pullojen kilinä lisääntyy ja humalaisten esiintymistiheys kasvaa.

Suomen yli liikkuu karanneiden ilmapallojen rintama aiheuttaen monissa lapsiperheissä surun kyyneleitä. Serpentiinipeitteen paksuus vaihtelee. Serpentiini ja roskasadantaa odotettavissa erityisesti suurissa kaupungeissa ja niiden keskusta-alueilla.

Iltapäivällä alkaa tulla paikoin kuuroja. Virtsakuuroja esiintyy erityisesti kaduilla, kadunkulmissa ja porttikongeissa. Kuurojen määrä tihenee yötä kohti ja jatkuu aina läpi koko vappupäivän ja vappupäivänillan. Vasta maanantaina voidaan sanoa kuurorintaman kulkeneen ohitsemme.

Promillemäärien osalta vappu on melko tavanomainen. Vappuaattona promillemäärät liikkuvat 0,1 ja 2 tienoilla. Paikoin käväistään jopa 3 promillen tietämillä. Päivällä promillemäärät liikkuvat siinä 0,5 paikkeilla, mutta iltaa kohden promillemäärät kohoavat ja pysyvät korkeina vielä koko vappupäivän.
Lopuksi Nasse-Sedän vappuarvoitus. Pikku-Vesalle Maunulasta käy ilmapallon kanssa niin kurjasti, että se hajoaa osuessaan isän röökiin. Vesa saa kotona uuden vappupallon, mutta vanhemmat eivät laskeneetkaan kylpyhuoneessa puhalletun pallon kanssa Vesaa ulos. MIKSI? Ei hätää. Nasse-setä kertoo.


PS. Muistakaahan lähetellä niitä vapputekstareita. Tässä vielä yksi uusi ja hauska vapputekstiviesti: Ota paukku, pikku naukku. Vedä bissee vielä lissee. Tulee pissa, juovuksissa. Oven kulmaan, tosi julmaa. Siitä putka ja sakko. Alkoi juomalakko. Hauskaa vappua.NYT LORAHTI ja vappu (Lisää hauskoja vappuisia tekstiviesteja, vinkkejä vappuvirtsaamiseen naisille, asiaa bajamajoista ja puhdistusohjeita virtsatahroihin.


vappu 2011 Helsinki

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)