maanantai 25. huhtikuuta 2011

Oma yksityinen BAJAMAJA ja Kaivopuiston vappu 2011!


Viimevuonna VOICE uutisoi siitä, kuinka yksityisen bajamajan vuokraaminen Kaivopuiston vappuun on nouseva trendi. 
bajamaja
Oman BAJAMAJAN voi vuokrata käyttöönsä vapun ajaksi ainakin Lassila Tikanojalta. Tätä suunnitteleville Kaivarivapun ystäville täytyy heti kertoe, että Helsingin kaupunki kielsi yksityisten Bajamajojen tuonnin Kaivariin, koska niiden tuonti kuorma-autoilla aiheuttaa vaurioita puistolle. Puistolle ei saa aiheuttaa vaurioita raskailla työkoneilla, mutta kaikenlaista oheiskrääsää saa paikalle tuoda, kun siihen ei tarvitse kuorma-autoa.
 
Kaivarin puistoon saa siis tuoda vain sellaisen oman vessaratkaisun, minkä itse jaksaa kantaa. Tynnyrin pyörittäminen paikalle ei liene kiellettyä? Siitä oman riukulan askartelu ei liene kätevälle teekkariporukalle ongelma.

Miesporukalle "kannaitse"-ratkaisuna voisi toimia mainiosti myös yhteinen 10 litran mehukanisteri. Yksityiseenkin käyttöön MEHUKAS muovipullot puolenlitran tai litran vetoisena voivat olla kätevä ja intiimimpi ratkaisu. Ja nämä jaksaa kantaa paikalle ihan itse! Eikä tule minkäänlaisia puistovaurioita.
Ideana oman Bajamajan vuokraaminen kannattaa kuitenkin muistaa. Lienee kuitenkin tilanteita ja paikkoja, jonne sen tuonti kuorma-autolla ei vaurioita illanviettoaluetta ja onhan se nyt vain niin pirun mukavaa, kun on ihan oma vessa.


VAPPUVINKKEJÄ NAISILLE: Pissatako vai eikö pissata, kas siinäpä pulma!


vappu Helsinki 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)