perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kaupunkikierros Käymäläkalliosta Pohjoiselle- ja Eteläiselle vessaplaanille ja sieltä Ureaan! Uusia hauskoja nimiä.


Tervetuloa tutustumaan kotikaupunkiini HELLsinkiin - Käymäläkallion kautta ja Pohjoiselle- ja Eteläiselle Vessaplaanille ja sieltä poikkeamme Ureaan. Myös mahdollinen kierros Kakkasataman kautta Huussihermanniin ja sieltä Virtsalaan. Helsingin kaupungin nimistö remonttiin! Näin kaupungin nimistö kertoisi meille jotain kulttuuristamme niin itsellemme, kuin muillekin vierailijoille.  Tässäpä siis nimiehdotuksia kaupungin puistoille, kaduille ja tutuille kaupunginosille.

Kallio
Kalliosta löytyvät Kustaankatu ja HELsinginkatu on ihan hyvä säilyttää ennallaan Samoin Eläintarhantie sopii hyvin alueen kuvaan. Kalliota voitaisiin yleisesti alkaa kutsumaan Käymäläkallioksi
Kustaa Vaasan puisto voitaisiin muuttaa 'Kustaanvain puistoksi' ja samalla Kustaa Vaasan tie 'Kustaanvain tieksi'. Kustaa Aadolfin puisto taas  voisi olla vaikka 'Kustaanalle puisto' tai poliittisempi 'Kustaan Adolfille puisto'.  Kalliossa Linjat ovat kovin tuttuja tiennimityksiä kaupunkilaisille, joten pienellä muutoksella näistä saataisiin helposti Ensimmäinen liraus, Toinen liraus, Kolmas liraus jne. Torkkelinmäki voitaisiin muuttaa Torttumäeksi ja Esplanadit voisivat pikemminkin olla Eteläinen- ja Pohjoinen Vessaplaani. Eiran nimi muutetaan Ureaksi ja Kalasatama Kakkasatamaksi lisäksi Kaisaniemi Kusniemeksi. Hermannin nimi voisi pikemminkin olla Huussihermanni ja vieressä sijaitseva Vallila Virtsala.


rakkaudesta Helsinkiin
Muita ehdotuksiani, joita voi vapaasti sijoittaa sopiville kaduille, alueille ja puistoihin Helsingissä ovat: Pisupuisto,  Pissalahti, Loraustuskuja, Lorahduspuisto, Käymäläkuja, Puskapissapuisto, Helpotustentie, Miestenhuoneenkatu, Naistenhuoneenkuja, Pisuniemi, Virtsa, Kakkarakatu, Kikkarekuja, Kakkakallio, Aidallelorotustie, Pipanapolku, Liru, Lirukuja, Pississanta, Pississannantie, Kusiniemi, Kusela, Heittopolku, Pisukaari, Vedenheittokatu, Katuvessala, Porttikongipissala, Heittohermannintie,  Pissislinna, Pissilinnanpuisto, Lantaniemi, Loraus, Lorahdus - avenue, Lantaniementie, Sontala, Virtsavuori, Virtsavuorenpuistotie, Käymäläkatu tai Käymäläkallionkatu, Klosettipolku, Pisoaaripuisto,  Vessalanpuisto, Hotellihelpotuksenkuja, Puuteroimispuisto, Läävälahti, Läävälahdentie, Bajamajakuja, Bajamajakaari, Virtsankarkailupolku, Tipottelutie, Huussihermanninkatu, Pikkulanpolku, Pönttölä, Pönttö...

Nimistösuunnittelija ja melkein maisteri - Aninka Katso myös NIMISTÖJÄ SUOMESSA JA VÄHÄN MUUALLAKIN...
PISSINIEMESTÄ, VESSANJÄRVEEN JA KIKKARKOSKENTIELLE

3 kommenttia:

 1. Heh,hehe, blogisi vaan paranee ja katsojat ja lukijat lisääntyy. Onneksi olkoon. Laskurisi on pyörähtänyt jo yli puolentoistatonnin :)
  Klosettipolku on mun sanasuosikkini se kuullostaa, eurooppalaiselta.

  Jatka samaan malliin. Laitan sinulle sunnuntaina mainoksen blogiini, eikä maksa mitään :D

  Pierupuisto olisi myös kiva, jouduin kärsimään pierevän ja housuun paskantavan asiakkaan seurasta toissapäivänä, Kampin kauppakeskuksessa.
  Siellähän vessaan pääsy on tehty asiakkaille erikoisen vaikeaksi vaikka laki Suomessa määrittää, että ravintoloissa ja kahviloissa pitäisi olla toiletti asiakkaiden käyttöön.

  Et voi minkäänlaista kahvilaa rakentaa, että siinä ei ole vähintään kolmea WC:tä, miten tämä on sitten Kampin tapauksessa mahdollista?!?

  Aluksi kahviloista sai poletin jolla ostava asiakas sai käydä pikkulassa. Polettikäytäntö on lakkautettu ja tästä syystä minäkään en enää asioi suosikkikahvilassani Kaakaopuussa. Asiakkaan hädällä rahastetaan röyhkeästi ja sitten kun käytät rahaa portit ei silti aukene, mitä tehdä? Suositan kuseskelemaan ympäri, ämpäri kauppakeskusta ja mestan voisi ristiä uudelleen. Tästä saisi hyvän nimikilpailun, vai mitä Aninka?

  VastaaPoista
 2. Kommenttiini liittyen:
  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/110837-poliisi-sakotti-hississa-pierrytta-–-”virhe”

  VastaaPoista
 3. Tuo Kamppi on aika uskomaton paikka. Forumissa on muuten ilmainen vessa ja lisää varmasti kauppakeskuksen kävijöitäkin tällä tempauksellaan. Ehkä joku päivä ilmaisesta vessasta tuleekin myyntivaltti? Käytiin Kampissa perjantaina ja lauantaina kanssa ihmettelemässä sitä touhua. Sain pari hyvää kuvaakin.... On kyllä aika ihmeellistä touhua se! Poletteja ei tosiaan enää saa ja vessan ovella vartioi lippispäinen kaveri, jonka hatussa lukee "asennetta", että teinit ei vaan pääse porukalla samalla eurolla pissalle. Teki mieli itsekin pissata johonkin kulmaan.

  Aprillipiloista taisi useampikin liittyä tänävuonna näihin kakkajuttuihin...: )

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)