maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kampin kauppakeskuksen vessat


"Pahinta mahdollista ihmisten kusetustahan tämä on", toteaa Kampissa vessavartijan pestiä hoitava mies 'asennetta' lippis suorassa ja keltainen huomioliivi päällään. Eräs vessaa käyttävä asiakas toteaa myös, että tässä nyt käytetään ihmisten hädänalaista tilaa hyväksi. "Ihmisten kusetustahan tämä kusihädästä rahastaminen on" toistaa vessavartija myötäillen asiakkaiden tyytymättömyyttä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä saamastaan myötätunnosta. Linja on kuitenkin tiukka. Sisään ei saa päästää maksamatta edes nuoria tyttöjä, jotka ovat koko päivän työskennelleet keskuksessa jakaen flaiereita seeprapuvuissaan. Tytöt kääntyvät nähtyään vartian ja poistuvat etsimään maksutonta vessaa. Vartija toteaa: "Ihan väärinhän se on, nuokin tytöt täällä ovat koko päivän töitä tehneet ja vessaan ei pääse".  Kysyn vartijalta, että onko hän aina tässä paikalla. Kuulemma ei ole, mutta viikonloppuisin on niin levotonta ja nuorisoa...
Vessojen vartija. Moni nuori kääntyi vartijan nähtyään pois. Syynä lienee toive päästä asioille maksamatta jonkun poistuessa vessasta.Tiukka linja näkyi myös vessojen sisäpuolisissa ohjeissa!
Maksaville asiakkaille tarjoiltiin kuitenkin karkkia kaupan päälle vessavartijan piikkiin.  Jäi tästä käynnistä kiva mieli, karkkia ja myötätuntoa, vaikka joku tässä systeemissä kuitenkin mättää??
Vaikka NYT LORAHTI vastustaakin sitä, että kaupungin ulkotilat ovat yleisiä vessoja, kannustan kaikkia rohkeita ja hädänalaisia kusemaan Kampin keskuksen nurkille ja sisätiloistakin löytyy muutama sopiva sopukka siihen tarkoitukseen. Jään myös pohtimaan, että kuinkahan paljon maksaisi väärennyttää pahvilaatikollinen vessapoletteja, joita voisi sitten itse jakaa tempausmaisesti Kampin kauppakeskuksen nurkilla? Olisikohan se rikos? Sehän on vain metallikiekko :/?  


Tutustu myös
FORUMIN VESSAT 0 €

VR:N VESSAPOLITIIKKA KUSEE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)