sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Vuoden ympäristöteko FORUMIN VESSA 0 euroa!!


Nyt lorahti myöntää vuoden ympäristöteosta KUNNIAMAININNAN Forumin kauppakeskukselle vessasta, joka ei sitten maksa yhtään mitään!!! Tämä nuorisoystävällinenkin teko tuo varmasti lisää kävijoitä vessan lisäksi Kampin vedosta asiakaspulasta kärsineeseen Forumin kauppakeskuksen kauppoihin. 








Nolla ilmaisee lukumäärää "ei yhtään". FORUMIN vessat


Ovet muuten kävivät ainakin näissä vessoissa sen verran tiuhaan, että oli tuskallisen vaikeaa ottaa kuvaa ilman ihmisiä ja koppeihin oli jonoa. Maksuton vessa voisi olla monissa paikoissa oiva keino houkutella maksavia asiakkaita. Ainakin Forum on tämän tainnut jo käsittää, sillä sen verran suurella fontilla oli tuo 0 euroa painettu.
Kampin kauppakeskuksessa ei saanut asiakkaanakaan kassalta pyydettäessä polettia ja eurottomina jäätiin ovien ulkopuolelle :( 

Forumia fanittaen - Aninka 

2 kommenttia:

  1. Espanjassa on sellainen kirjoittamaton laki, että ihminen pitää aina päästää vessaan kun on hätä ja hänelle pitää myös pyynnöstä antaa aina vettä. Voit siis mennä mihin tahansa kahvilaan yms. anniskelumestaan pisulle ja juoda lasillillisen janoosi. Suomessa vesi ja kusi tulee yhtä kalliiksi.

    Nykyisin Espanjassakin törmää jo lappuihin, että WC on tarkoitettu ainoastaan maksaville asiakkaille. Niin, että ajat muuttuvat ja kohta sielläkin kustaan palmuja kumoon.

    VastaaPoista
  2. :) Niin kai Suomessakin jossain vaiheessa oli? Ollaan jotenkin menty palvelukulttuurista rahastuskulttuuriin. Kaikesta täytyy aina jotenkin hyötyä. Aivan mahtava juttu oli sinulla blogissasi. Hienoja kuvia teet! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)