keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Taivaalliset yleisövessat- ja lisää näitä tulossa, selviää aamun Metrosta


En ollut koskaan ennen kurkannut yleisövessaan. Siis sellaiseen vihreään laatikkoon, joka häviää kauniisti maisemaan. Eilen päätin sen sitten tehdä. Yleisövessa sijaitsee usein puiston tai kadun kulmassa. Tai ei oikeastaan kovinkaan usein. Vähän näitä täytyy oikein etsimällä etsiä ja WC kyltitkin tuntuvat häviävän maisemaan. Yleisövessa on paikka, jonka taakse ja kulmille väitetään pissittävän enemmän, kuin niiden sisälle, mutta sisälläkin se on ilmeisesti mahdollista tehdä. Päätin ottaa selvää onko?
Lähestyessäni vessaa mielessäni pyörii monia kysymyksiä: Onko se kallista? Entä likaista? Käännynköhän ovelta sen avattuani, enkä koskaan enää palaa? Varaan taskuni pohjalle vielä muutamia euroja, jotta pääsemme varmasti yleisövessaan sisään.
Yllätyksekseni hinta on vain 50 senttiä ja pisoaari vielä MAKSUTON!!
Senttejä ei taskustani löydy, mutta pisoaarin puolelle pääsee maksamatta penniäkään. Avaan oven ja vesi alkaa kohista altaassa. Tuoksu on raikas ja tila siisti. Kokemus on monta kertaa miellyttävämpi, kuin monen ravintolan vessa. NÄITÄ LISÄÄ HELSINKIIN.
Aamulla yllätyin oikein iloisesti bussimatkalla, kun aamun Metrosta selvisi, että Helsinki hankkii lisää yleisövessoja. Yleisövessojen määrää lisätään lähivuosina nykyisestä 35 vessasta 66 vessaan. Hienoa Helsinki! Enää ei ole muuta ongelmaa, kuin opettaa jo kaduille virtsaamaan oppineet Helsinkiläiset katusiisteiksi, mutta oppivatkohan nämä vanhat koirat enää uusia vessatemppuja?


Katso myös
Hyviä syitä olla käyttämättä julkisen tilan vessoja
Hyviä syitä olla käyttämättä julkisen tilan vessoja osa 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)