tiistai 29. maaliskuuta 2011

Sikakin on siistimpi


Taiwanissa sikoja opetetaan ihan oikeasti käymään vessoissa. Etelätaiwanilaisella sikafarmilla 10 000 sikaa saatiin opetettua tekemään tarpeensa erilliselle vessa-alueelle. Kun taiwanilaiset siat oppivat tekemään jätöksensä vessa-alueille sekä sikojen terveys, että hedelmällisyys paranivat. (Taiwanissa siat opettelevat käyttämään vessaa!) Entä kuinka olisi meidän Suomen Wagnereiden kanssa, jos vessa-alueita lisättäisiin esimerkiksi Kallion alueella?


Viimeaikoina tutkijat ovat olleet huolissaan suomalaisten miesten siittiöiden laadusta (Suomalaisten miesten siittiöt huonontuneet! HS 4.3.2011) Syyksi on nähty ympäristötekijät. Nyt lorahti ehdottaa ongelmaan siisteyskasvatus ja tarpeiden tekeminen vessa-alueille, kuten Taiwanilaisissa sikaloissakin. Voitaisiin sitten meilläkin pian otsikoida kaupunkiuutisissa:


"Miestenvessoista toivotaan apua kaupungin saastumiseen!" "Miestenvessoja on jo kokeiltu menestyksekkäästi Kallion alueella. 10 000 miestä saatiin opetettua tekemään tarpeensa erilliselle vessa-alueelle. Kadulle päätyi miestenvessojen ansiosta 80 % aiempaa vähemmän virtsaa ja ulostetta. Kallio pysyi puhtaampana ja haisi vähemmän, ja miehet olivat terveempiä ja hedelmällisempiä."


sikakin on siistimpi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)