keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

RIKOKSENUUSIJA

Huonoja uutisia sisäpihalle pissaamisesta. Siis siitä mistä tämä blogi alkoi. Tänään löytyi uusi iso pissa pihalta. Ilmeisesti viikonlopun jäljiltä. Pelkään, että taloyhtiössämme asuu rikoksenuusija. Hyvä uutinen on se, että pissaaja ei tajua laskevansa pihalle valvontakameroiden alla. Tämä olisi taas yksi hyvä syy reklamoida hallitukselle... hmmm. Olisikohan se ihan hullua? 


Puheenjohtaja voisi sitten kelailla valvontakameravideoita ja selvitellä syyllistä. Syyllinen joutuisi sitten vastaamaan teostaan ja siivoamaan sotkunsa esimerkiksi lapioimalla keltaiset lumet sulamaan vaikka oman kylpyhuoneensa lattialle ja sieltä sulattelemaan pissansa viemäriin minne se kuuluukin. Jotain hyötyähän tästä kalliista kulunvalvontajärjestelmästä ja kameroista pitää olla. Jään kuitenkin ehkä odottelemaan tuoreempia jälkiä, jotta syyllisen narauttaminen olisi helpompaa. 

"Senkin ... senkin ...pihallepissaaja! Vavise. Kiinni jäät kuitenkin."


PS. Syyllisiä on taloyhtiössämme etsitty aiemminkin. Jokin aika sitten pesutuvan seinällä oli hallituksen kirjoittama viesti, jossa vaadittiin pesukoneiden päällisten siivoamista käytön jälkeen. Jos pesukoneiden päällisiä ei ole käytön jälkeen pyyhitty (siis tämän varoituksen jälkeen), voidaan syyllinen selvittää kulunvalvontajärjestelmän avulla ja laittaa vastuuseen teoistaan. Tähän verrattuna aikuisten miesten pissailu pihalle ei olekaan enää pikkujuttu... joten taidanpa alkaa valmistelemaan kirjettä hallitukselle.


pps. Kokeilin 'ansaitse rahaa' toimintoa eli mainoksia. Jotenkin minua viehätti ajatus, että blogini seinillä komeileisi Tena -leidit ja Liberot, sekä muut vessa-asioihin liittyvät mainokset. Huomasin pian, että mainoksia ei kuitenkaan valitettavasti saa valita sivustoilleen. Jos kuitenkin itse voisi valita mainoksensa, niin tässä olisi ehdoton suosikkini. Löysin sen blogilistan mainosseinältä. Mainostan sitä nyt aivan ilmaiseksi ja jokainen voi klikata tästä, enkä saa siitä ainuttakaan penniä.
lempimainokseni

2 kommenttia:

  1. Aina pihalle pissimiseen ei ole syynä ihminen, tai joo peruutan...tavallaan on, koska narun toisessa päässä seisoo ihmisolio, katselemassa kun hänen "ihgu" lemmikkinsä kusee ovenpieliin, ikkunoihin, kukkaistutuksiin, auton renkaisiin, pihakoivuihin, lasten hiekkalaatikkoon jne.

    Meidän taloyhtiön huippu oli se, että kun viime talvi oli niin kylmä, että talossamme asuva koiranomistaja ei tarjennut mennä ulkoiluttamaan koiraansa hän päästi sen talomme vintille PASKALLE! Pyykinkuivatushuone oli täynä muumioitunutta koiranpaskaa ja seinänvierustoille ruiskittua kusta.

    Kyllä meitä on joka junaan, mutta siitäkin huolimatta jaksan ihmetellä mikä on tämä tallustamme asustava lajike, jota ihmiseksi kutsutaan mutta joilla on huonommat tavat kuin apinalla.

    VastaaPoista
  2. Toi koirankakkahomma on ihan yhtä kamalaa. No onpas teillä ollut mukava naapuri. :/ Kaikkea sitä. Nytkun ekinokokki varmaan rantautuu kohta Suomeenkin, niin voitaisiin oikeastaan kieltää lemmikkien pito kokonaan, kun ei ihmiset osaa huolehtia kenenkään jätöksistä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)