keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Koiran pissa tuhoaa lyhtypylväitä - uutisoi yle.fi

"Koiran pissa tuhoaa lyhtypylväitä" - uutisoi yle.fi ja näyttää kuvaa, jossa lyhtypylvään juureen ovat jättaneet syövyttävät merkkinsä niin ihmiset kuin koiratkin. Syövyttävä virtsa aiheuttaa sen, että lyhtypylväiden vaihdosta tai maalauksesta tulee kustannuksia. Uusi pylväs maksaa 500 eurosta 10 000 euroon, riippuen pylvästyypistä.


-Täällä näkee niin paljon koiria, jotka pissaa kaikkialle ja näkee ihmisiäkin, jotka pissaa kaikkialle, kommentoi Kalliolainen videoklipissä.


- Onko vanhalle Kalliolaiskoiralle mahdollista opettaa uusia temppuja? kysyy toimittaja.


Pienellä investoinnilla erilliset kusitolpat puistoihin ja kadun varsiin. Samoja tolppia voisivat käyttää myös ne kaksijalkaiset, jotka eivät ole vielä oppineet wc:n käyttöä ja sisäsiisteiksi", nimimerkki Tassuton ehdottaa.


- Olisiko fiksumpaa käyttää lyhtypylväissä materiaalia, joka kestää koirien (ja juoppojen) kuset?, kritisoi nimimerkki 'todella laadukasta uutisointia". 


-Olisihan se hyvinkin suotavaa, että isäntä ohjaisi koiransa hieman edullisemmille paikoille tekemään reviirimerkkauksensa, toivoo Helsingin ulkovalaistusyksikön päällikkö Olli Markkanen.
Kalliolaisia koiria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)