tiistai 13. maaliskuuta 2012

KEVÄT JA KOIRANKAKKA

On jälleen SE aika. Aika, jolloin kaikki lumen ja pakkasen säilömät koirankakat sulavat pikkuhiljaa lumen alta näkösälle. Suomalainen vanha sanonta kertookin paskan löytyvän kyllä lumen alta, jos ei ennen niin keväällä viimeistään. Keväinen kestouutisaihe "Koirankakka ärsyttää!" on taas ajankohtainen. Siinä missä uutisotsikot kertovat meille talven yllättävän autoilijat joka vuosi ja juhannuksena taas ihmetellään hukkuneiden määrää, löytyy tähän vuodenaikaan lumen alta tonneittain koiran sitä itseään. Kivastihan nämä kestouutisaiheet rytmittävät vuotta. Ollaan siis kevään kynnyksellä.

Viimekeväänä koirankakkoja mm. spreijattiin ja liputettiin. Nämä oman pienen tai suuremmankin söpöläisen mokkapalat kaipaavat arvoisensa koristeet. Niinpä tänä vuonna ehdotan käytettäväksi koirankakkojen merkkaamiseen NONPARELLEJA!  

Juttelin äitini kanssa eilen puhelimessa ja hän kyseli, että tuoksuuko siellä Helsingissä jo kevät. Niin miltä tuoksuu Helsingin kevät? Koirankakalta ja pölyltä. Vielä ei tuoksu, mutta kohta se alkaa. Osakiitos Helsingin kevään ominaistuoksusta kuuluu koiranomistajille. Pölyt silmissä kun ei mitään näe, saa katujen tallaaja pelätä, ettei vain astu koiran kakkaan. 

Keräsin koiranomistajille pari vinkkiä kakkojen keräämiseen. Niille, jotka unohtavat pussit aina kotiin, niille jotka vihaavat kakkapussin kantamista seuraavalle roskikselle ja niille jotka eivät viitsisi vaivaantua kumartelemaan kakan keruupuuhissa laisinkaan.  
Kakkapussit rullassa koiran kuljetukseen tarkoitetussa hihnassa.
Port - A - Poo, jossa kakka ja pussi kulkevat kätevästi hihnassa seuraavalle roskikselle asti!
Jos oman koiran kakka inhottaa, niin tässä mainio keksintö - kakka-ansa. Tarkemmat ohjeet videolta.Lopuksi ilahdutan teitä keväisellä KAKKAGALLERIALLA vm. 2012. Suosittelen tutustumaan taidepläjäykseen seuraavan kakka-aakkoslaulun säestyksellä.
KAKKA A
KAKKA B
KAKKA C
KAKKA D
KAKKA E
KAKKA F
KAKKA G
KAKKA H
KAKKA I
KAKKA J
KAKKA K
(VÄLISOITTO)
KAKKA L
KAKKA M
KAKKA N
(JA TAAS TULI VÄLISOITTO)
KAKKA O
KAKKA P
KAKKA Q
KAKKA R
KAKKA S
KAKKA T
KAKKA U
VÄLISOITTO
KAKKA V
KAKKA W
KAKKA X
KAKKA Y
KAKKA Z
KAKKA Å (Tämä kirjain muuten puuttui laulusta!)
KAKKA Ä
KAKKA Ö
LAULU LOPPUI, MUTTA KOIRANKAKKA EI LOPU KOSKAAN....

Lukijapalautetta: "HUH, OLIPA PASKAA!"
ILOISTA KEVÄTTÄ toivoo Aninka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)