sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Käymäläkultti


Käymäläkultin edustajat käyttävät itsepintaisesti vessatarpeiden toimitukseen yksityisiä ja julkisia vessoja. He eivät missään olosuhteissa suostu lorottelemaan kadunkulmiin, vaikka hätä sattuisikin yllättämään. Käymäläkultin jäseniä tapaat jonottamasta julkisiin vessoihin kaupungeilla. He suorittavatkin toimituksensa usein vierekkäisissä WC-kopeissa tai miestenvessassa vierekkäisillä pisoaareilla.Yhteisön jäsenet paheksuvat kaduille virtsaavia suomalaisia, jotka edustavat yhteisön jäsenille huonoja käytöstapoja ja sekopäisyyttä. Kaduille virtsaamaan hairahtaneet suljetaan yhteisön ulkopuolelle ja heidän kanssaan ei haluta olla tekemisissä. Kaduille virtsaaminen saattaa jopa rikkoa parisuhteita ja aiheuttaa säröjä sukulaisuus suhteisiin. Useimmiten käymäläkultin edustajat seurustelevat keskenään ja myös ystävyysporukat rakentuvat kultin ympärille. On nimittäin harvinaista, että ystäväporukasta yksi virtsailisi kadunkulmiin ja muut käyttäisivät vessoja. Voidaankin sanoa, että jäsenten säilyttämiseen käytetään psykologisia pakkokeinoja. Kultin jäsenyys jatkuu suvussa, sillä perheen pienimmät opetetaan jo varhain käymäläkultin tavoille.


Joitakin käymäläkultin jäseniä on tavattu kaduilla huomauttelemassa kaduille virtsaaville suomalaisille WC tilojen käytöstä. Tämä uusien jäsenien värväys on ilmeisesti käymäläkultin edustajille vapaaehtoista.


Käymäläkultin edustajat kokevat edustansa puhtautta, hyviä käytöstäpoja ja täydellisyyttä. Tavoitteena on hallita ja pitää erittämistarpeet omana tietonaan. Jäsenet hallitsevat täydellisesti rakon toimintansa ja tekevät salaiset toimituksensa aina suljettujen ovien sisäpuolella WC tiloissa.


Yksi ryhmän edustajien säännöistä on, pitää mukanaan aina pikkurahaa, jos hätä sattuu tulemaan esimerkiksi kaupungilla käyskenneltäessä. Tämä onkin keino, millä tuntematon käymäläkultin johtajisto ilmeisesti kerää varallisuutta, julkisten vessojen käyttö kun useimmiten maksaa. 


Arvoastejärjestelmä on laaja ja monimutkainen. Yksinkertaistettu ja lyhennetty versio järjestelmästä on esitetty tässä.


Hierarkia eli arvoasteet:
Alin aste                  Bajamaja
Toiseksi alin             Metrojen vessat ja Citykäymälät
Kolmanneksi alin       Teboilin vessa


Keskiastetta             Stockmannin vessat


Toiseksi ylin             Hotellien vessat
Ylin aste                  Kämp hotellin vessat
Kaiken arvostelun yläpuolella oleva perustajajohtaja: Pönttö Viemärijärjestelmä


Käymäläkultin jäsenten kymmenen käskyä, joiden tarkoituksena on virtsaamistarpeen hallitseminen, kunnes jäsen on virtsaamistoimitukseen tarkoitetussa WC tilassa.


1. SULJE VIRTSAPUTKI
2. RISTI JALKASI JOS OLET PAIKALLASI
3. LIIKKUESSASI VÄLTÄ ÄKKINÄISIÄ JA TÄRÄHTÄVIÄ LIKKEITÄ, KUTEN JUOKSUA. LIIKU LIUKKAASTI, MUTTA PEHMEÄSTI
4. VÄLTÄ AJATTELEMASTA VETTÄ, VESIPUTOUKSIA JA SADETTA
5. LIIKEHDI LEVOTTOMASTI. TÄMÄ LIIKEHDINTÄ HÄIRITSEE VIRTSAAMISTA JA AUTTAA KEHOASI ODOTTAMAAN OIKEAA HETKEÄ
6. ÄLÄ JUO MITÄÄN LISÄÄ
7. VÄLTÄ AJATTELEMASTA VESSAA JA SEN KÄYTTÄMISTÄ ENNENKUIN OLET TODELLA SIELLÄ. PIDÄ MIELESTÄSI POIS KAIKKI VESSAAN LIITTYVÄT SANAT JA KUVAT
8. PYSY KESKITTYNEENÄ. PIDÄTÄ, KUNNES OLET AIVAN VARMA, ETTÄ VOIT VIRTSATA. ÄLÄ KIIREHDI, VAAN PYSY RAUHALLISENA PÖNTÖLLE ASTI
9. ÄLÄ NAURA
10. ÄLÄ PAINELE ALAVATSAASI

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)