perjantai 17. helmikuuta 2012

Tähtäyskärpäsinä virkavalta, pankinjohto ja muut ihan vitun iloset ihmiset.

Mikä on tähtäyskärpänen? Tähdätessä tähtäimen avulla ase suunnataan kohteeseen. Tähtäimenä toimivat tässä tapauksessa silmät ja aseena on penis. Kohde on kärpänen. Kärpänen on kaksisiipinen hyönteinen, joka on nopea ja kestävä lentäjä. Kärpäsen suuret verkkosilmät havaitsevat lähestyvän kohteen nopeasti. Sen tähden tähtäyksessä on käytettävänä kärpästä muistuttavaa tarraa. Mies, joka on pohjimmiltaan peluri ja metsästäjä, ei voi vastustaa kiusausta virtsata maaliin. Tähtäyskärpänen siis toimii! Tähtäyskärpäsen lisäksi myös muut kohteet, jotka vetoavat tunteisiin vetoavat sopivat mainiosti. Tähtäyskärpänen tarkoittaa siis tarraa, joka on liimattu pisoaariin. Tähtäyskärpänen vähentää tutkimusten mukaan roiskeita pisoaarin ulkopuolelle ja pitää pisoaarin ympäristön näin puhtaampana.

Keksittyäni jo aikaisemmin idean vihanpurkupisoaareista - jotka ovat mielestäni oiva vaihtoehto paheksutulle vihapuheelle ja väkivallalle - vinkkasi eräs hyvä ystäväni minulle lehtilinkin parin vuoden takaa. Kun Islannissa pankkikriisi oli pahimmillaan keksittiin sielläkin liimata rokkibaarin pisoaareihin pankkiirien kuvia.    -Reykjavikissa sijaitseva rokkibaari Sódóma keksi hauskan tavan kostaa pankkiireille. Sódóman pisuaareihin on liimattu näyttävät kasvokuvat Islannin ex-poliitikoista ja -pankkiireista. Täällä asuntovelalliset voivat lorotellessaan maksaa potut pottuina. - kirjoittaa Helsingin Sanomat. 

Nämä tähtäyskärpäset sopivat erityisesti köyhille, syrjäytyneille, syrjäytetyille ja sairaille. Lorottele pottuilut pottuina ja toivottavasti maaliin kuseminen helpotti - edes vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)