sunnuntai 27. helmikuuta 2011

NÄYTÄ TISSIT - tissitaivas

Yksi tyypillinen tapa ottaa kontaktia viehättävään naiseen on tokaista "NÄYTÄ TISSIT". Ainakin kun puhutaan vähän juntimmasta kansakunnan osasta. Kun ei oikein muuten uskalleta ottaa kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen, voidaan kokeilla jotakin hyvin epätodennäköistä. Tässä pätkä iltasanomien keskustelufoorumilta: 

"Haluaisin sanoa jollekin tuntemattomalle tai korkeintaan puolitutulle naiselle, että "näytä tissit". Tuntuu siltä kuin olisin jäänyt jostain paitsi. Mielestäni tuo on sellainen huudahdus, joka jokaisen miehen pitäisi päästä ainakin kerran elämässään sanomaan."

Joku miestä tokaisussa viehättää, kiihottaa tai ilahduttaa. En ole aivan varma onko kyse todella mistään seksuaalisesta vai onko huudahduksen tarkoituksena vain käyttää valtaa suhteessa naiseen - hämmentää ja nöyryyttää? "Näytä tissit" ilmaisuun olen törmännyt usein. Ennen toiveen ääneen lausumista minun on useimmiten annettu ymmärtää, että jotakin pornografista pyytäjällä on muutenkin mielessä suhteessa minuun tai siis minun kanssani. Toive tissien näyttämisestä on jäänyt vaivaamaan minua. Mitä tällaiseen pyyntöön pitäisi vastata? 

Useista pyynnöistä johtuen päätin vastata näin ja näyttää tissit. Tässä niitä sitten on. Olkaapa hyvät. TISSITAIVAS.
Tissit, tissien tarkoitus, tissien merkitys, tissien kohdehenkilö, erilaisia tissejä, samanlaisia tissejä, luomutissejä ja silikonitissejä...  Tissejä siellä ja tissejä täällä, tissejä miesten mielen päällä. Tissejä palvon, tissejä valvon...
... palvon, valvon, unelmoin, kuvittelen, haikailen, haaveilen, mielin, kielin, havittelen, ikävöin...
No mitä sitten nämä tissit ja kaduille virtsailu kuuluvat yhteen? Siinäpä kysymys. Nyt lorahti vinkkaa kaikkia niitä joilla on pidätysvaikeuksia pienellä tai vähän isommallakin tissillä (millainen nyt kullekin sattuu olemaan mieleen). Kun tulee tarve ja kiusaus kusaista nurkkiin, niin otapa tissi mieleen ja ajattele sitä oikein kovasti. Pieni stondis voi vähentää virtsaamisen tarvetta ja ainakin vaikeuttaa sitä. Matka seuraavaan vessaan ei ehkä tunnukaan niin kovin pitkältä. Eli tissi mieleen ja tassua toisen eteen kohti viemäröityä posliinia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)