torstai 17. maaliskuuta 2011

Virtsaamisen syitä osa 3: VIRTSAN JÄLKITIPOTTELU


Kaupungin kaduille ja porttikongeihin virtsaamisen syitä voivat olla erilaiset virtsaamisen häiriöt. Näistä häiriöistä yleisimpiä ovat virtsankarkailutihentynyt virtsaamisen tarve ja virtsan jälkitiputtelu. 


Erittelen oireet sekä ehdotukset toimenpiteiksi näistä vaivoista kärsivien ongelman korjaamiseksi. Tänään esittelen teille syitä virtsan jälkitipotteluun, sekä ehdotukset hoitokeinoiksi.


Urologien mukaan virtsan jälkitipottelu on yleistä nuoremmillakin miehillä. Miehen pitkään virtsaputkeen jää virtsaamisen jälkeen melko runsaasti virtsaa. Virtsaamisen lopuksi miehen pitäisikin puristella ja heilutella , jotta virtsaputki tyhjenisi kokonaan. 


Anniskeluravintolasta toiseen liikkuessa, kun mies on innostuksen ja metsästysvietin valtaama saattaa tämä ravistelu unohtua tai toimitus tehdään puutteellisesti. Alkoholin käytön vaikutuksesta virtsarakon täyttyessä muutenkin normaalia nopeammin, tulee miehelle tarve lasketella kaduille ja porttikongeihin, vaikka olisi vasta käynytkin vessassa. Oheisessa kuvassa ilmeisestikin kuvaamaani tipottelua.
Joskus virtsan jälkitipottelun vaivat näkyvät vain housuissa. Suurempia tipotteluita näkee usein jo vuosia raskaasti alkoholituotteita käyttäneillä ja tämän haistaa jo pitkälle. Nämä tipottelut aiheuttavat kustannuksia mm. Helsingin kaupungin liikenteelle raitiovaunujen penkkien pesemisen muodossa.


Virtsan jälkitipotteluun, joissa tipotellaan kaduille mihin sattuu suositellaan laukkuun mukaan otettavaksi virtsapulloa.  tilaa täältä. Hankalampiin ongelmiin on urologiset apuvälineet tarjoavat kondomiurinaalia, joka on useimmille miehille sopiva ja toimiva apuväline. Se koostuu kondomista, johon kiinnitetään virtsankeräyspussi. Kondomin kiinnittämisessä voidaan käyttää liimaa tai liimanauhaa. Virtsankeräyspussi kiinnitetään kiinnitysnauhan avulla reiteen, jolloin kertyvän virtsan paino ei irrota kondomia paikaltaan kuva kondomiurinaalista täällä.


Nyt sitten kotinikseihin, jotka ovat näitä lääketieteellisiä apuvälineempiä huomattavasti edukkaampia. Tässä edullinen vaihtoehto virtsapullolle- MEHUKAS.


Lähes 30 euroa maksavan virtsapullon tilaamisen sijasta voit tallustaa mm. lähimpään Prismaan ja napata sieltä hyllystä nämä upeat edulliset tuotteet. Lisäksi hinta on niin halpa, että voit ostaa eri kokoja erilaisiin tarpeisiin. Tuotteet on suunniteltu mehun säilyttämiseen, joten valskaamisen kanssa ei pitäisi olla ongelmia. 
Näitä pieniä malleja suosittelen erityisesti anniskeluravintolojen välissä tapahtuvaan tipotteluun ja festareille. Suuosa pulloissa on riittävän suuri, koko käytönnöllinen ja huomaamaton. Pulloa suositellaan käytettäväksi intiimeissä oloissa. Pidäthän huolen, ettei kenenkään tarvitse nähdä virtsaamistoimitustasi. Varo täyden pullon sekoittamista nautinto-ainejuomapulloihin. Pullon tyhjennys on hyvä suorittaa käytön jälkeen heti virtsalle tarkoitettuihin keräysastioihin, eli vessoihin ja pisoaareihin.

Sitten kotikutoiseen kondomiurinaaliin hankalammissa pidättelyongelmissa.
Tarvikkeet: pakastepusseja ja Jeesusteippi.
Asenna kondomiurinaali kuvan näyttämällä tavalla.
Ei päivittäiseen käyttöön.
Suosittelen ottamaan mukaan vaihtopusseja ja varateippiä. Korostan, että kotikutoinen kondomiurinaali on apuväline virtsan tipotteluun. Vaikka kiinnitys on tukeva, koko virtsarakon sisällön laskeminen kotitekoiseen kondomiurinaaliin tapahtuu omalla vastuulla.

Näillä vinkeillä ei pitäisi sitten lorahtaa!

Virtsaamisen syitä osa 1: VIRTSAN KARKAILU
Virtsaamisen syitä osa 2: TIHENTYNYT VIRTSAAMISEN TARVE
Virtsaamisen syitä osa 3 VITRSAN JÄLKITIPOTTELU


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kaduille virtsaamista voitaisiin saada vähenemään jos... (voit valita useamman vaihtoehdon)